כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

אצות

אצות

מיליארד וחצי סינים לא טועים וכנראה יודעים משהו על אצות. הן 

הרפואה הסינית מחשיבה את האצות כבעלות תכונות חיזוק, איזון וניקוי. כמה דברים שחשוב לדעת עליהן.
יש לאצות איכויות בריאותיות שבזכותן כדאי להכניס אותן לתפריט הקבוע:
· מספקות מגוון מינרלים, ויטמינים, אחוז גבוה של חלבון, סידן, ברזל ויוד.
· עוזרות לאיזון הורמונלי ואיזון בלוטת התריס (אנשים עם חוסר איזון בבלוטת התריס, צריכים להתייעץ עם איש מקצוע בנושא)
· מגבירות את האנרגיה ומפחיתות את התשוקה לאוכל, מלוח או מתוק
· מעולות לעור, לשיער, לציפורניים, לעצמות ולשיניים
· משפרות את חילוף החומרים ומסייעות לעיכול
· מורידות כולסטרול ושומנים בדם

חשוב לדעת:
· יש לשלב את האצות בתזונה בהדרגה
· האצות הן תוספת מצוינת לתזונה דלת בשר, צמחונית וטבעונית. יש אצות שמכילות פי עשרה יותר סידן מאשר חלב ואצות שמכילות יותר ברזל מבשר
· צריכת אצות צריכה להיות בכמות קטנה. בריא, לא אומר שיש לאכול ממנו בכמות גדולה.

רוצים לדעת איך מכינים סלט אצות? כנסו לעמוד המתכונים

 

 

תגובות

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן