מתכונים
כמה מילים עלי
נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו. זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.
פוסטים אחרונים
גלידת בננות
מתכון קליל – גלידת בננות ביתית שילדים אוהבים.נהדרת כממתק או קינוח קייצי – טעימה, מתוקה וצוננת.דרך טעימה להכיר לילדים פירות חדשים ואחלה פעילות משותפת עם הילדודס. מה צריך 2 בננות בשלות חתוכות וקפואות1 כפית-כף שקדיה 1/3 כוס חלב קוקוס איכותי2 תמרים (לא חובה) 3 גביעי גלידהתוספות שאוהבים על הגלידה איך מכינים
ממרח כוסברה לימוני
מתכון קליל, אביבי וקוצר שבחים. עשיר בברזל ונוגדי חמצון. מי שלא חובב כוסברה, מוזמן להמיר בפטרוזליה. מה צריך 1/4 קליפת לימון4 שיני שום1/4פלפל חריף טריים או 2 כפות סחוג טרי 3/4 כוס גרעיני דלעת לא קלויים 1/2 כפית מלח אטלנטי גס1/2בכפית פלפל שחור1/3 כוס שמן זית 1 צרור גדול של
שייק ירוק
די בטוח שהביטלס לא התכוונו לשייק ירוק לניקוי רעלים, אבל זה נחמד להיכנס למטבח בבוקר ולהכין אותו לצלילי השיר Shake it up baby. רגע לפני המתכון, 2 דברים שחשוב להקפיד עליהם כשמכינים: שייק מומלץ שיהיה בטמפרטורת החדר כדי שלא יחליש את מערכת העיכול, עדיף שיכיל פרי אחד בלבד. מה צריך
קרקר קינואה
זה בדוק! רוב האנשים יורדים משמעותית במשקל כשהם מפחיתים לחם וסוכר. כשאני מציעה למטופלים להפחית לחם, זה נראה להם סוף העולם! הנה תחליף פשוט, טעים,בריא וללא גלוטן מה צריך 1 כוס קינואה יבשה4 כוסות מים רתוחים עם מעט מלח1 כפית מלח אטלנטי1 ביצה3 כפות ממרח פסטותבלינים: גרעיני דלעת, קצח, שומשום,
מתכון לכרוב כבוש
כרוב כבוש, חורפי וביתי. למה כבוש? למה דווקא בחורף? למה להכין לבד? כל התשובות ממש כאן. וכמובן, המתכון שלי לכרוב כבוש וטעים.