כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

מעדן ציה ערוך

מעדן צ'יה

קינוח מושלם לקיץ.
זרעי הצי'ה נחשבים לסופר פוד – מכילים ריכוז גבוה של חומצות שומן ואומגה 3, החיונית להפחתת מצבי דלקת ולתפקוד תקין של המוח, מערכת העצבים והמערכת ההורמונלית.
 
 

מה צריך

 
6 כפות זרעי צ'יה
1 כוס מים
1/2 כוס גוג'י ברי / דובדבנים / פירות יער
4 חצאי אגוזי מלך / קשיו
1 כוס חלב שקדים
1 כפית שקדיה (בתהליך ירידה במשקל עדיף לוותר)
לגיוון והמתקה: קוביות מנגו, פסיפלורה, סירופ מייפל טהור, וניל, קינמון, קליפת לימון.
 
 

איך מכינים

 
1.משרים בכוס מים את זרעי הצ'יה למשך שעתיים עד קבלת ג'ל סמיך.
2.מערבבים בקערה את כל הרכיבים עם נוזל הצ'יה ומוסיפים חלב שקדים.
3.מסדרים בכוסיות/ קערת הגשה עם התוספות שאוהבים, ומגישים.

בתאבון,
עירית