כמה מילים עלי
נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו. זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.
פוסטים אחרונים
פסטרמה ביתית
פסטרמה קנויה out פסטרמה ביתית in
במקום הנקניקים הקנויים שמכילים שומן רווי, חומרים משמרים וצבעי מאכל. בואו נכין. תנסו פעם אחת, אני בטוחה שתאהבו ותיצרו את "פסטרמת הבית" שלכם.
מה צריך
חזה הודו נקבה או חזה עוף
כף מלח גס
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 כף פפריקה, עדיף מעושנת
קורט מלח
פלפל
עשבי תיבול: רוזמרין, טימין
איך מכינים
- משרים בקערה חזה הודו במים + כף מלח גס עד כיסוי
- מניחים במקרר למשך הלילה
- למחרת מכינים רוטב. מערבבים: 2 כפות שמן זית, 3 שיני שום קצוצות, 1 כף פפריקה, קורט מלח, פלפל
- מעסים את החזה מכל צדדיו
- משרים 1 שעה במקרר
- מניחים את הנתח על נייר אפייה, מוסיפים ירקות שורש חתוכים גס
צולים 20 דקות ב-250 מעלות - משאירים בתנור מכובה חצי שעה נוספת
*אפשר להוסיף או להמיר את הרוטב ב-חרדל, דבש, רוזמרין, טימין
בתאבון,
עירית