כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

קרקר טף 2

קרקר טף

אני משתפת אתכם במתכון קליל מתוך הסדנה ניקוי – קרקרי טף מעולים, קלים להכנה וטעימים לאכילה.

טף,דגן אחד קטן עם הרבה יתרונות –

*הטף הוא דגן שנחשב כמזון על ומכיל את כל שמונה חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם
*עשיר בברזל, מגנזיום, סידן, חלבון וויטמינים
*מתאים לטבעונים הנמנעים ממזון שמקורו בבעלי חיים
*אינו מכיל גלוטן!
*יכול להחליף את הקמח מחיטה וכל קמח אחר בפשטידות, קציצות ודייסות

 

מה צריך


1 כוס קמח טף
1 כוס מים
4 כפות שמן קוקוס
מלח
זעתר/גרעיני חמניה/קצח

 

איך מכינים

1. מחממים את התנור ל-170 מעלות
2. מערבבים את כל המרכיבים
3. מניחים נייר אפייה ב-2 תבניות ומורחים על הנייר את התערובת בעזרת כף
4. אופים למשך 20-30 דקות, עד מצב קריספי
5. מוציאים מהתנור ושוברים לחתיכות בגודל שאוהבים