כמה מילים עלי
נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו. זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.
פוסטים אחרונים
ממרח כוסברה לימוני
מתכון קליל, אביבי וקוצר שבחים. עשיר בברזל ונוגדי חמצון. מי שלא חובב כוסברה, מוזמן להמיר בפטרוזליה.
מה צריך
1/4 קליפת לימון
4 שיני שום
1/4פלפל חריף טריים או 2 כפות סחוג טרי
3/4 כוס גרעיני דלעת לא קלויים
1/2 כפית מלח אטלנטי גס
1/2בכפית פלפל שחור
1/3 כוס שמן זית
1 צרור גדול של כוסברה
1 פרוסת ג'ינג'ר טרי מקולף
איך מכינים
1.שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים 3-2 דקות, עד שנוצר ממרח.
2. טועמים ומתקנים תיבול.
הצעות הגשה לממרח
מגישים עם לחם
מצרפים לתבשיל – דגים, בשר, קציצות טבעוניות
מגישים עם מקלוני ירקות טריים
מורחים כף ממרח על אצת סושי; מניחים רצועות ירקות: סלרי, גזר, מלפפון, בצל ירוק ונבטים; מגלגלים ומגישים.
בתאבון,
עירית