כמה מילים עלי
נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו. זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.
פוסטים אחרונים
גבינת טופו ועשבי תיבול
יש המון גרסאות לגבינות טבעוניות, יש כאלו משקדים או אגוזים ויש כאלו העשויות מטופו.
קבלו מתכון עשיר בחלבון, דל קלוריות,קל להכנה, מאזן הורמונלית ומצנן במיוחד בחודשי הקיץ החמים
מה צריך
- 300 גרם טופו (גוש, רצוי טופו רך של קדיתא)
- 2 כפות מיץ לימון
- 3 שיני שום
- 1⁄4 כוס בזיליקום/ זעתר /שמיר
- 2 כף שמן זית
- 1 כפית מחוקה של מלח
איך מכינים
1.מאדים את גוש הטופו עם מעט מים 5-10 דק ( כדי להכניס ארגיה חמה לטופו)
2.טוחנים במעבד מזון את כל החומרים עד לקבלת מרקם חלק.
3.מצננים ומגישים על קרקר, לחם בריא או סתם מלפפון