כמה מילים עלי
נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו. זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.
פוסטים אחרונים
מרק שורשים לבן
מרק חורפי שמפחית צורך במתוק וגם דל קלוריות? יש דבר כזה!
בקערה אחת – משהו שמפחית חשק למתוק, יכול להיות תחליף לפחמימה, דל קלוריות ו"על הדרך" תורם לחיזוק מערכת החיסון, משביע ועשיר בסיבים תזונתיים.
מה צריך
3 ראשי סלרי
3 שורשי פטרוזליה
1 בצל
1/2 כרישה
מלח, פלפל
1 כף מולסה
איך מכינים
- מאדים את הבצל והכרישה עם מעט שמן זית ומולסה, לקרמול
- חותכים את הירקות גס ומאדים מעט עם הבצל
- מוסיפים 5 כוסות מים רותחים
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד ריכוך מלא של הירקות
טוחנים את הירקות
הצעת הגשה – מוסיפים בצלחות ההגשה בצל ירוק חתוך קטן
*אוהבים כרובית? יש לכם בבית? מעולה! אפשר להוסיף גם כרובית שלמה ועוד 2 כוסות מים רותחים למתכון.
בתאבון,
עירית