כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

פנקייק תמונה

פנקייק כוסמין

מתכון קליל ואהוב , תחליף ללחם בארוחת עשר או סתם פינוק של שבת.

אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא, לבקרים הלחוצים.

מה צריך

2 כוסות חלב אורז/שקדים/סויה/שיבולת שועל
2 ביצים 
2 כוסות קמח כוסמין מלא

1 כפית אבקת אפיה
¼ כפית מלח
¼ כוס סילאן, או סוכר חום (לא חובה)

1 כף שמן קוקוס לשימון המחבת
תוספות – פירות יבשים כמו צימוקים וחמוציות, חתיכות תפוח עץ
סירופ מייפל טהור – להגשה

 

איך מכינים

1. מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
2. מוסיפים את כל המרכיבים הרטובים ומערבבים עד מרקם אחיד.
4. מוסיפים את התוספות.
6. משמנים את המחבת ומחכים שתתחמם.
7. במצקת קטנה יוצקים בלילה למחבת.
8. כשיש בועות הופכים את הפנקייק לחצי דקה.
9. מגישים עם סירופ מייפל טהור.

מחפשים רעיונות נוספים לארוחות בוקר? כנסו לקישור

 

 

 
 

בתאבון,
עירית